Poliţiştii din cadrul SPR 12 Preuteşti au fost sesizaţi de către Ofițerul de Serviciu din cadrul Poliției Mun. Fălticeni cu privire la faptul că la Centrul Primiri Urgențe Fălticeni a fost adus cu ambulanța numitul B. Constantin, de 37 ani, din sat/com. Hârtop, care a încercat să se sinucidă.

 S-a stabilit că bărbatul lucrează în calitate de văcar, păzind bovinele cetățenilor în extravilanul satului Hârtop, în zona denumită Ciorsaci. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „tentativa suicid – consum etanol”, întrucât s-a automutilat la mâini cu un obiect contondent ascuțit. Acesta a fost transferat pentru îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul Județean Suceava – Secția Psihiatrie Burdujeni.

La locuința acestuia a fost identificat fratele său, care a precizat că B. Constantin, în dimineața de 12.06.2020, orele 06.30, a plecat să păzească bovinele în zona denumită Ciorsaci din satul Hârtop și nu cunoaște motivele pentru care a recurs la acest gest. Tot acesta a mai menționat că fratele său consumă frecvent băuturi alcoolice, fiind cunoscut cu afecțiuni psihice, în trecut fiind transportat de trei ori la Spitalul Județean Suceava, Secția Psihiatrie Burdujeni pentru investigații.     

În cauză nu sunt suspiciuni de săvârşirea vreunei fapte penale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.