Joi, 3 februarie, pompierii suceveni au primit un apel prin care au fost solicitați să intervină în orașul Liteni, pentru salvarea unei persoane, surprinsă de prăbuşirea unui mal de pământ.

„În cursul orei 11:00, pompierii suceveni au fost solicitați să intervină în orașul Liteni, pentru salvarea unei persoane, surprinsă de prăbuşirea unui mal de pământ. La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu două autospeciale dotate cu echipament specific și o ambulanță SMURD B2.

Pompierii militari, împreună cu persoane aflate la fața locului, au extras victima, un bărbat în vârstă de 38 de ani, conștient și cooperant. Acesta a fost predat echipajului de prim ajutor, ulterior fiind transportat spre spital”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari, cu două autospeciale dotate cu echipament specific și o ambulanță SMURD B2.

Bărbatul de 38 de ani, transportat la spital după ce a fost salvat de sub pământ

Echipele ISU Suceava au avut parte de o intervenție foarte dificilă, în care fiecare secundă era importantă în salvarea vieții bărbatului. Pompierii militari, împreună cu persoane aflate la fața locului, au extras victima, un bărbat în vârstă de 38 de ani, conștient și cooperant.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.