Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de libertate a inculpatului Ilieșcu Neculai, din comuna Mălini, județul Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257, alin. (1) şi (4) din Codul Penal.

Bărbatul este acuzat că, la data de 13.09.2015, între orele 07:00 şi 10:30, aflându-se la cantonul silvic Cotu, din cadrul Ocolului Silvic Frasin, cu ocazia verificării legalităţii şi provenienţei unui transport de material lemnos depistat pe raza comunei Vama, pe care îl însoţea, a adresat ameninţări exprese şi directe, pe ton ridicat, cu moartea şi cu acte de violenţă, faţă de agentul şef adjunct de Poliţie C.D.C., aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i acestuia o stare de teamă având în vedere valoarea ridicată a materialului lemnos ridicat spre confiscare precum şi faptul că inculpatul Ilişescu Neculai a mai fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Sesizarea instanţei de judecată prin rechizitoriu nu înlătură sub nicio formă prezumţia de nevinovăţie de care beneficiază inculpatul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.