Duminică, 18 iulie, la ora 08.58, Poliția Municipiului Vatra – Dornei a fost sesizată prin 112 de A. Sorin cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată lângă o mașină pe un teren proprietate situat în locul Şeștina, comuna Şaru Dornei.

S-a stabilit că persoana decedată se numește Torcilă Viorel, din comuna Şaru Dornei, iar mașina Volkswagen Passat era folosită de acesta și înmatriculat pe numele mamei concubinei.

Torcilă Viorel locuia de mai mulți ani în concubinaj cu numita P. Dorina într-un imobil proprietate din comuna Şaru Dornei, satul Neagra Şarului și aveau împreună două fetițe de doi, respectiv patru ani. Pe 11 iulie 2021, în urma unor neînțelegeri, femeia a plecat din locuința comună împreună cu fetițele și a locuit pe raza municipiului Vatra Dornei, perioadă în care a fost apelată în mod repetat de Torcilă Viorel, care afirma că o să se omoare.

În dimineața zilei de duminică, 18 iulie 2021, bărbatul care a sunat la 112 s-a deplasat la un teren proprietate cu arbori răzleți, situat într-un loc relativ izolat, unde l-a găsit pe Torcilă Viorel decedat lângă autoturism. Personalul medical de pe ambulanță a constatat decesul, iar în urma examinării exterioare a cadavrului, acesta nu prezenta urme de violență. Autoturismul nu prezenta avarii, iar în interiorul acestuia, a fost identificat un recipient de un litru, cu inscripția antigel, în care se afla un lichid de culoare roz, cu un conținut posibil antigel.

De asemenea, sâmbătă seara, concubina bărbatului mort a sesizat telefonic Poliția municipiului Vatra Dornei, menționând că nu a mai putut lua legătura cu acesta. S-au efectuat verificări și investigații, ocazie cu care fratele persoanei decedate a menționat că este posibil ca acesta să fi plecat în străinătate. A fost notificat Serviciului de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale. În cauză  s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.