Vineri, 31 iulie, la ora 01.03, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că în centru satului Neagra Șarului a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător nu deține permis de conducere.       

Potrivit IPJ Suceava, pe terenul proprietatea Primăriei comunei Șaru Dornei, se afla un fără numere de înmatriculare iar în habitaclu nu au fost identificate persoane. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că autoturismul implicat în accident a fost condus de un bărbat,de 20 de ani, din comuna Șaru Dornei, care nu deține permis de conducere, aflându-se sub control judiciar pentru infracțiuni la regimul rutier. A fost identificat la ora 02.30 pe terasa unui bar din satul Neagra Șarului, comuna Șaru Dornei. De asemenea fiind interogată baza de date s-a constatat faptul că autoturismul nu figurează înmatriculat.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest şi a rezultat o valoare de 0,36 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.        

În urma cererii formulate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra-Dornei, la sesizarea organelor de poliție judiciară, Judecătoria Vatra-Dornei s-a dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar a inculpatului, cu măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, care va fi emis la data rămânerii definitive a încheierii.

Inculpatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.