Miercuri, 12 iunie, la ora 17:48, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112, de către Maria A., despre faptul că, concubinul ei a fost lovit de către o altă persoană.

Astfel, în fața blocului de pe strada Jean Bart a fost identificată  Maria A. împreună cu concubinul ei Viorel L., de 40 ani, din comuna Vatra Moldoviței. Aceștia au relatat verbal faptul că, în timp ce se aflau în locul mai sus menționat, o persoană de sex bărbătesc aflată sub influența băuturilor alcoolice i-a solicitat lui Viorel L. sa-i ofere o țigară, iar din cauza faptului că acesta a refuzat să-l servească, bărbatul a devenit agresivă împingându-l pe Viorel L.. Ulterior, a fost identificat agresorul  pe strada Jean Bart, ca fiind  Răzvan Z., în vârstă de 37 de ani, care se afla în stare de ebrietate, fiind incoerent în limbaj și comportament.

 Viorel L. a relatat verbal faptul că nu are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și că își rezervă dreptul de a depune plângere scrisă împotriva lui Răzvan Z.. 

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.