Duminică, 24 septembrie, la ora 07:26, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, județul Suceava, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numitul  Dorel B. din sat Buda, comuna Zvoriștea, cu privire la faptul că l-a găsit pe  Mircea H.  din sat Nicani, comuna Zamostea, județul Suceava la furat pe câmp.

În urma verificărilor efectuate, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, au stabilit că în dimineața zilei de duminică,  în jurul orelor 07.00, Ion J. din sat Buda, a mers în extravilanul satului Buda pentru a verifica o suprafață de teren pe care a cultivat lucernă. Cu această ocazie l-a depistat pe numitul  Mircea H. în timp ce încărca lucernă proaspăt cosită de pe terenul său într-un atelaj hipo. Văzându-l pe  Ion J.,  Mircea H. a urcat în căruță și a plecat de la fața locului, trecând peste un canal vechi de irigații și intrând într-un lan de porumb ce aparține lui Viorel U. din sat Buda. Văzând acestea,  Ion J. i-a anunțat telefonic pe  Petrică B. si  Dorel B. despre cele constatate, aceștia venind imediat la fața locului, iar  Dorel B. a solicitat prin SNUAU 112 intervenția lucrătorilor de poliție.

Echipajul deplasat l-a identificat pe  Mircea H. care a fost condus la sediul poliției, ocazie cu care i-au fost ridicate și indisponibilizate atelajul hipo, hamurile calului, o coasă și o greblă folosite la comiterea faptei.

În cauză urmează a se face o evaluare a pagubelor produse prin comiterea faptelor de către un specialist, în vederea stabilirii prejudiciului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,furt”,  și a două infracțiuni de „distrugere”,  urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.