Poliţiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 15 Vatra Dornei au fost sesizați telefonic luni, 2 septembrie, la ora 8:00, despre faptul că un bărbat de 65 ani, din comuna Dorna Arini, este decedat în pârâul Ortoaia.

Cu ocazia deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate a rezultat decedatul trăia în concubinaj cu o femeie în comuna Dorna Arini, sat Ortoaia, iar duminică, în jurul orei 17.00 cei doi s-au deplasat la un cafe-bar din localitate.
Femeia a plecat mai repede spre domiciliu, bărbatul rămânând să consume băuturi alcoolice la bar, până în jurul orei 20.00, când unitatea s-a închis şi a plecat pe jos spre domiciliu, fiind văzut deplasându-se sinuos.
În dimineaţa zilei de luni, în jurul orelor 07.30, un localnic care ieșise în curte, l-a văzut pe bărbatul de 65 de ani în pârâul Ortoaia, în faţa locuinţei sale, decedat.
Cu ocazia cercetării locului faptei şi examinării sumare a cadavrului s-a constatat că în zona producerii evenimentului drumul comunal Ortoaia nu este prevăzut cu parapet de protecţie, iar cadavrul se afla în albia pârâului Ortoaia la o diferenţă de 2 m faţă de partea carosabilă.
Cadavrul a fost transportat şi depus la morga Spitalului municipal Vatra Dornei, sens în care s-a solicitat notificarea Serviciului de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,uciderea din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.