Luni, 14 septembrie, la ora 11:59, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către B.V. din com. Breaza,  despre faptul ca pe marginea drumului comunal Pârâul Negrii se afla o persoana de sex bărbătesc care nu prezintă semne vitale.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a constatat decesul bărbatului in cauză. Persoana decedată este G.G. de 51 ani din com. Breaza.

S-a stabilit că în data de 14.09.2020, în jurul orei 09.30, apelantul s-a întâlnit cu G.G. care se deplasa pedestru de la domiciliul său din comuna Breaza, sat Pârâul Negrei către centrul comunei Breaza, singur.

Ulterior, în jurul orei 11.45-11.50, apelantul, în timp ce se deplasa către domiciliul său, l-a identificat pe G.G., pe marginea drumului comunal Pârâul Negrei, pe iarbă, lângă un copac, așezat în poziția culcat pe o parte, cu ochii închiși, iar în mâna stângă ținea o sticlă transparentă din plastic, de 500 ml, cu inscripția „COCA-COLA”, ce conținea un lichid incolor cu miros înțepător specific băuturilor alcoolice. Deși a strigat la el de mai multe ori, acesta nu a reacționat și văzând că nu prezintă semne vitale, a apelat S.N.U.A.U. 112 și a solicitat intervenția la fața locului a organelor abilitate.

Membrii echipajului SMURD sosiți la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes, constatând în final decesul bărbatului.

 La o examinare sumară a cadavrului acesta nu prezenta urme de violență, urme de târâre sau alte categorii de urme.

De asemenea, la fața locului sau în împrejurimi nu au fost identificate urme sau pete de sânge sau alte lichide ori substanțe și nu există elemente care să conducă la ideea ca moartea lui G.G. a fost una violentă.

Bărbatul era cunoscut ca un împătimit consumator de băuturi alcoolice și avea mai multe afecțiuni medicale pe acest fond.

Având în vedere cele constatate, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de „uciderea din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.