Un accident rutier petrecut la Zvoriștea, pe DN 29A, a fost anunțat la numărul unic de urgență 112, marți, 27 septembrie 2016, la ora 15:12.

La fața locului, pentru salvarea victimelor survenite în urma accidentului rutier, a intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Suceava

Potrivit unui comunicat al I.S.U. „Bucovina” Suceava, la locul intervenţiei pompierii au găsit un autoturism care acroşase un pom de pe marginea carosabilului. În autoturism se aflau 4 persoane, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, doar pasagerul din dreapta faţă se mai afla în habitaclu, acesta fiind încarcerat. S-a trecut la extragerea victimei (un bărbat în vârstă de 68 de ani), după care aceasta a fost preluată de către ambulanţa SMURD TIM.

O a doua victimă, o femeie în vârstă de 66 de ani, a necesitat transport către Spitalul Judeţean Suceava, fiind preluată de către o ambulanţă SAJ. Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la unitatea medicală de urgenţă.

Până la sosirea modulului SMURD, primul ajutor a fost acordat victimelor de către col. Ţipişcă Radu – şef Serviciu Prevenire ISU Suceava şi de către echipajul  de pe autospeciala CBRN, care se întorceau la o misiune din judeţul Botoşani. Ofiţerul ISU a fost cel care a acordat primul ajutor şi în urma accidentului de vineri 23.09.2016, de la Călugăreni, com. Adâncata, unde a fost implicată o ambulanţă SMURD.

img_0033 img_0034 img_0030

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.