Crimă într-un apartament din Piatra Neamț, noaptea trecută. Un bărbat în jur de 30 de ani a fost găsit mort în casă, înjunghiat.

Totul ar fi inceput dupa ce adolescenta care fugise de acasa, l-ar fi cunoscut pe barbat pe facebook. Aceasta era in cautarea unui loc de munca, iar barbatul (victima) s-ar fi oferit sa o ajute. Noaptea trecuta, in jurul orei 1, barbatul cu numele Hess, ar fi chemat-o pe tanara in apartamentul lui de pe str. Mihai Eminescu, pentru a-i spune si a discuta ce loc/locuri de munca a gasit pentru ea. Odata ajunsa in apartament, barbatul ar fi inceput sa-i faca fetei avansuri sexuale, iar la un moment dat, ar fi incercat sa o violeze. Aceasta a pus mana pe un cutit cu care l-a injunghiat pe presupusul agresor sexual, ranile fiindu-i fatale acestuia.

Dupa comiterea faptei, fata a sunat la 112, a anuntant ce s-a intamplat, insa nu a putut spune exact unde se află. In scurt timp, politistii au localizat locul apelului telefonic si au cerut ajutorul pompierilor si jandarmilor pentru a intra in apartament, prin spargerea usii. In jurul orei 2, pompierii au ajuns la fata locului si au deblocat usa. In interior a fost gasit barbatul dandu-si ultima suflare, chiar langa usa de la intrare. In sufragerie era si tanara, aflata in stare șoc, aceasta primind ingrijiri de la echipajele medicale.

Ea a explicat ca nu a putut deschide usa, pentru ca barbatul o încuiase pe interior si nu stia unde a pus cheia. La acest moment, la Parchetul Neamt au loc audieri, cercetarile fiind in desfasurare.

Conform unor noi informatii pe surse, apartamentul era inchiriat de barbat si la mijloc ar putea fi vorba si despre o afacere cu prostitutie si trafic de persoane, relatează ziaruldeiași.ro.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.