Vineri, 13 martie,  orele 09.16, SNUAU 112 a fost sesizat despre faptul că o persoană de gen masculin a decedat pe aleea ce face legătura între str. Ştefan cel Mare şi str. Ana Ipătescu din mun. Suceava.

Cu ocazia verificărilor efectuate şi a cercetării la faţa locului s-a stabilit că la data și ora menționate, M. Corneliu se deplasa pe jos pe aleea ce face legătura între str. Ştefan cel Mare şi str. Ana Ipătescu, din mun. Suceava, iar la un moment dat i s-a făcut rău. Atunci s-a retras pe spațiul verde din spatele sediului BCR, Sucursala Suceava (centru) şi s-a întins. La scurt timp persoanele din jur au solicitat ca la faţa locului să se deplaseze un echipaj de ambulanță pentru acordarea primului ajutor. Echipajul medical sosit la faţa locului a constat lipsa semnelor vitale, executând manevre de resuscitare lăsate fără rezultat. În urma acestor manevre s-a constat decesul.

Cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violenţă și a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.