Vineri, 9 august, în jurul orei 04.40  polițiștii au fost sesizat direct de către firmei de pază, care asigură paza într-o stație PECO, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras mai multe bunuri.

În interiorul magazinului Peco, a fost identificat un bărbat de 35 ani, din comuna Udești, fiind cel care a sustras în două rânduri în noaptea de 09.08.2019 respectiv la ora 00.30 o sticlă de vin în valoare de 46,49 lei și la ora 02.00 două sticle de vin în valoare de 29,49 lei, prejudiciul total fiind de 122,47 lei ce nu a fost recuperat.

Cel în cauză a intrat în interiorul magazinului Peco, care era deschis ,,NON STOP,,, luând de pe raft sticlele de vin pe care le-a ascuns sub cămașa cu care era îmbrăcat, la curea pantalonilor, după care a ieşit din interiorul magazinului fără a le achita.

Faptele comise au fost surprinse de camerele de supraveghere montate în interiorul magazinului și de angajații magazinului, totodată acesta recunoscând faptele comise.

Reprezentanții Peco au declarat că se constituie parte civilă în procesul penal cu prejudiciul în valoare de 122,47 lei lei, care nu a fost recuperat.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.