În urma unui control efectuat  în trafic,  în noaptea de 21 spre 22 septembrie a.c., poliţiştii au depistat un bărbat care transporta, cu autoturism neînmatriculat, 150.000 de ţigarete de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări şi autovehiculul folosit au fost confiscate, iar bărbatul a ajuns în arestul I.P.J. Suceava.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, în cursul nopţii trecute, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit în trafic un autoturism, moment în care conducătorul auto a încercat să efectueze manevra de mers cu spatele, însă a fost imobilizat.

Maşina avea aplicate plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate din data de 15 ianuarie 2015. În urma controlului, în interiorul acesteia, poliţiştii au găsit 15 colete cu țigarete de proveniență extracomunitară. În urma inventarierii, efectuate la sediul poliției, au rezultat 7.500 de pachete de țigări (150.000 de ţigarete), fără banderole fiscale.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 2.500 de euro, a fost indisponibilizat.

Bărbatul, de 29 de ani, din comuna Brodina, s-a ales cu dosar penal, fiind reţinut în arestul I.P.J. Suceava, pentru săvârșirea infracţiunilor de contrabandă și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cercetările sunt continuate de Poliția Vicovu de Sus, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

contrabanda-1 contrabanda-2 contrabanda-4

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.