Un bărbat de 77 de ani, din comuna Stroiești, victima unui posibil accident rutier, a fost identificat decedat pe un drum din localitate, joi, 4 august 2016, la ora 23:30.

Întrucât din cercetări, în intervalul orar în care a avut loc evenimentul prin zonă a trecut o autoutilitară, mijlocul auto a fost ridicat în vederea efectuării unor expertize de specialitate.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, în continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier, la data de 07.08.2016  polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului autoutilitarei implicate în producerea accidentului, un bărbat de 37 de ani, din localitate, pentru comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, precum a pasagerului din autoutilitară, un bărbat de 39 de ani din comuna Stroiești, sub aspectul comiterii infracțiunii de „favorizarea făptuitorului”.

Cei doi suspecți au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 08.08.2016, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propuneri legale de măsuri preventive.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.