O femeie de 30 ani a fost lovită de concubinul ei, în vârstă de 29 ani. Acesta din urmă a provocat scandal în apartament, de față cu copiii celor doi.

În noaptea de 12 spre 13 iulie, în apartamentul de pe strada Mărășești, a izbucnit un scandal între reclamantă și concubinul ei, în locuinţă mai fiind copii acestora, de 11 ani și de 7 luni, dar și mama reclamantei, în vârstă de 55 ani, proprietara apartamentului.

Ca urmare a acestui fapt, femeia de 30 ani a sunat la 112 pentru a reclama scandalul și i-a cerut concubinului să părăsească apartamentul, timp în care acesta a lovit-o cu pumnul peste față, a amenințat-o pe ea și pe mama sa, apoi a ieșit afară, de unde a luat o piatră și a aruncat-o în unul din geamurile termopan ale apartamentului, pe care l-a spart.

Având în vedere aspectele constatate, soacra bărbatului a depus plângere penală împotriva acestuia pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și amenințare, iar concubina a depus plângere penală pentru comiterea infracțiunilor de lovire și amenințare, urmând a se dispune procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.