Luni, 27 iunie, la ora 18.32, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Vama, sat Prisaca Dornei, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma cercetărilor s-au constatat următoarele:

La 27.06.2022, ora 18.30, Nicolae D., de 56 ani, din comuna Ipotești, a condus auto VW pe DN 17, comuna Vama, sat Prisaca Dornei, având direcţia de deplasare dinspre comuna Pojorâta spre comuna Vama provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale. După producerea accidentului rutier cel în cauză a părăsit locul accidentului fiind identificat ulterior, la circa 1 km, în albia râului Hurghiș încercând să se sustragă.

Cu ocazia discuțiilor purtate cu cel în cauză s-a constatat faptul că acesta emană halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, acesta refuzând testarea în calitate de conducător auto. 

Nicolae D. a fost condus la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde în fața lucrătorilor Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în calitate de conducător auto.

Cu ocazia discuțiilor purtate cu cel în cauză, a rezultat faptul că susnumitul posedă permis de conducere însă acesta este reținut. În acest sens au  fost efectuate verificări în bazele de date constatând faptul că bărbatul este posesor de permis de conducere, însă acesta figurează în bazele de date cu mențiunea RESTRICȚII-SUSPENDAT.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de: ,,conducere fără permis” și ,,refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

În 28.06.2022, s-a dispus măsura reținerii bărbatului pe o durată de 24 ore, începând cu 28.06.2022, ora 01.50. Suspectul a fost introdus în CRAP al I.P.J. Suceava

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.