Joi, 15 octombrie, la ora 23:35, lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către numitul I.C., de 51 ani, din mun. Galați, cu privire la faptul că s-a răsturnat cu un autoturism de teren în zona Cununschi ce aparține comunei Brodina și a rămas încarcerat.

Având în vedere terenul accidentat, la fața locului organele de poliție și echipajul din cadrul Gărzii de Pompieri Vicovu de Sus s-au deplasat cu ajutorul unei autospeciale din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Brodina.

În acel loc a fost identificat un autoturism ce se afla răsturnat pe partea stângă, iar în interior se afla numitul I.C., acesta fiind extras din autoturism și transportat cu autospeciala din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Brodina până la autospeciala SMURD, de unde acesta a fot preluat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Din primele cercetări și din declarația verbală a conducătorului auto a rezultat faptul, că la data de 15.10.2020, în jurul orelor 23,30, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului pe un drum amenajat pe terenul cu fânețe, nu a observat drumul, a urcat o pantă, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe o parte, rămânând în autoturism, încarcerat.

Bărbatul a fost diagnosticat cu „Traumatism coloană cervicală”, fiind transportat cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Județean Suceava, pentru consult de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.