Joi, 25 martie, la orele 11:58, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numitul G. Gheorghe  din comuna Arbore, despre faptul că vecinul său, Ș. Cristian, s-a urcat în podul casei  și amenință că își va da foc la propria locuință.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că imobilul aparținând lui Ș. Cristian de 37 ani (locuință de dimensiuni mici construită din lemn ) situat în comuna Arbore, zona denumită popular „la comandă” este cuprins de flăcări. Mai multe persoane aflate în apropierea imobilului mai sus menționat, au declarat verbal faptul că numitul Ș. Cristian și-a incendiat propria locuință. La fața locului a intervenit un echipaj ISU în vederea stingerii incendiului.

Ș. Cristian a fost identificat în apropierea imobilului incendiat, aflându-se în stare avansată de ebrietate, și manifestându-se agresiv la vederea lucrătorilor de poliție.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, care a constatat faptul că nu sunt victime ca urmare a incendiului, echipaj care ulterior l-a preluat și transportat pe Ș. Cristian la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea internării acestuia la Secția de Psihiatrie.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la comiterea infracțiunii de „distrugere din culpă” care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Arbore. 

Nu au fost afectate alte case aflate în zonă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.