Lucrătorii S.P.R. 2 Ipotești s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de furt calificat, comisă de autori necunoscuți, care în noaptea de 1 octombrie 2022, la ora 04:06 au sustras 4 capace de la roțile unei autospeciale din dotarea Postului de Poliție Udești.

La data de 5 octombrie 2022, în urma obținerii unor informații suplimentare de către lucrătorii Secției 2 poliție Rurală Ipotești, s-a reușit identificarea autorului în persoana lui Ioan C., în vârstă de 35 ani, din satul Bosanci. Acesta a recunoscut comiterea faptei, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat, suspectul predând de bunăvoie lucrătorilor de poliție bunurile sustrase.

Prin ordonanță s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Ioan C. pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

 În urma administrării probatoriului, prin ordonanța organelor judiciare din data de 05.10.2022, s-a dispus măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în C.R.A.P. – I.P.J. Suceava, urmând ca la data de 06.10.2022 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postul de Poliție Udești, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.