Imagini șocante și cu un puternic impact emoțional au apărut în spațiul public. Se pare că Marius Matei comuna Frumosu, proaspăt întors din pușcărie, fiind încarcerat pentru că și-a violat fiica vitregă, și-a lovit fiul de doar 7 ani cu bestialitate. Totul pare a se fi petrecut în luna ianuarie a acestui an, chiar sub ochii mamei care stătea liniștită lângă sobă și fuma.

Filmarea a fost realizata în locuință familiei și se vede cum bărbatul îşi trânteşte copilul de pământ şi îl loveşte apoi în repetate rânduri cu o scândură, sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze. Trebuie precizat că, după apariţia clipului în spaţiul public, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au început o anchetă. Oamenii legii au luat legătura cu mama minorului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat să ia vreo măsură. Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Asistenţii sociali au făcut o anchetă şi au constatat că familia are 5 copii: unul de 7 ani, doi gemeni de 10 ani şi doi adolescenţi de 14 şi 15 ani.

Când şi-a dat seama că riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, mama a acceptat să părăsească căminul conjugal pentru a se adăposti împreună cu copiii săi într-un centru de îngrijire al Direcţiei de Asistenţă Socială.

Bărbatul a fost ridicat de polițiști și introdus în arestul IPJ Suceava.

Reamintim că bărbatul filmat în timp ce își bătea cu bestialitate copilul a făcut 8 ani de închisoare după ce și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 14 ani, de față cu frații acesteia. Individul a mai fost suspect și pentru violul comis asupra altei minore.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.