Fostul președinte Traian Băsescu a călătorit, marţi dimineaţă, cu trenul la Braşov, unde va participa la comemorarea Revoltei anticomuniste din 1987 şi la lansarea candidaților PMP Brasov pentru Parlament.

Din tren, Băsescu a postat pe Facebook un mesaj video, în care vorbeşte despre condiţiile bune de călătorie, dar îşi exprimă şi nemulţumirea legată de faptul că lucrările la autostrada București-Brașov s-au oprit la Comarnic, exact în locul unde le-a lăsat pe vremea când era ministru al Transporturilor.

„Suntem in drum spre Brasov. In tren e placut, e cald. Trenul respecta perfect graficul de mers, nu are intarzieri. Lumea pare bine dispusa in vagon si noi abia asteptam sa ajungem la Brasov”, a transmis Traian Băsescu din trenul cu care a călătorit, marţi dimineaţă, la Braşov.

„Am satisfactia faptului ca suntem pe un tronson de cale frata modernizata in timpul in care eu eram ministru si indata o sa ajungem si la capatul tronsonului pe patru benzi de la Ploiesti la Comarnic, tronson care s-a largit cu celebra taxa pentru care scriam „aici sunt banii dumneavoastra”. Ce-i mai trist, este ca din 2000, de cand am plecat eu, niciun alt minstru nu a mai reusit sa depaseasca Comarnic. Am ramas la stadiul la care eu am lasat acest drum national cand am plecat din Minster. Pacat!”, a mai spus Băsescu.

Sursa: www.psnews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.