Liderul PMP, Traian Băsescu, scrie pe Facebook că trebuie să ne pregătim să spunem adio cotei unice, el adăugând că ”tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi, de ce nu, aerul”. ”

Băsescu susține că social-democrații invocă „greaua moștenire” deoarece au constatat că nu există resurse bugetare pentru acoperirea promisiunilor electorale.

„Dragnea „pretutindenarul” sau ADIO cotei unice de impozitare
Cu priceperea-i „pretutindenară”, Dragnea a depistat, nici mai mult, nici mai puţin, decît lipsa a 10 – 14 miliarde de lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016.
Şi, pentru că priceperea-i „pretutindenară” acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii: premierul Cioloş, ministrul de Finanţe, Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene şi, nu în cele din urmă, Preşedintele Iohannis.
În realitate, odată instalaţi la guvernare, pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Şi, atunci, ce scuză mai convingătoare decât “greaua moştenire”?
Iar dacă „greaua moştenire” o împănăm cu o Comisie Parlamentară de Anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite.
Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi, de ce nu, aerul. Asta a „uitat” Dragnea să spună în campanie”, a scris Băsescu, pe Facebook.

Sursa: www.psnews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.