Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că nu a avut o întâlnire privată cu șeful statului și că nu i s-a propus să preia conducerea PNL.

„Astea sunt gogoși a la Sorin Roșca Stănescu. (…) Nu am avut o întâlnire privată cu președintele Iohannis. Aș fi râs și cu urechile dacă cineva spunea «vino, că am eu un partid în geantă la mine și ți-l dau ție să fii președinte». Cum puteți să vă imaginați că partidele se dau așa? Neg, categoric, orice propunere de acest gen.

Sigur, asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea ca oameni care au fost în PDL să vină la PMP, dar e cu totul altceva decât să iau PNL-ul”, a declarat Băsescu, la B1 Tv.

Întrebat dacă în urmtorii patru ani PMP va accepta vreo propunere venită din partea puterii, vreo ofertă de a merge la guvernare, liderul PMP a răspuns:

„Categoric, nu. Pe această structură nu avem ce căuta acolo. Ce să caut cu PSD-ul și cu ALDE, două partide de stânga, în alianță. Că la ALDE, doar numele e de liberal, ei sunt tot de stânga. (…) Nu am ce să caut în stânga.

Eu vreau ca acest partid să crească. Păi, niciodată acest partid nu va crește dacă atunci când are 5,5% se repede să fie la putere. Trebuie să stea în opoziție, să se călească, să crească oameni politici. Și, în modul cel mai cinstit, chiar dacă unii nu au intrat (în Parlament – n.r.), avem câțiva oameni politici importanți deja. E Eugen Tomac, e Vali Steriu, e Turcescu, e Cristi Diaconescu. Cred că avem deja mai multe vedete decât PNL. Vedete în sens pozitiv”.

Sursa: www.psnews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.