Fostul președinte Traian Băsescu a făcut declarații cu privire la dosarul Belina, respectiv a lansat o ipoteză conform căreia nu Liviu Dragnea, șeful PSD, este ținta.

Mai precis, Traian Băsescu este de părere că se urmărește mai degrabă eliminarea lui Sevil Shhaideh din Executiv, în condițiile în care aceasta, în calitate de ministru al Dezvoltării, este cea care împarte bani primarilor.

„Este clar că nu Dragnea e ținta. Ținta e îndepărtarea doamnei Shhaideh din guvern pentru că dânsa este puterea lui Dragnea, ea dă bani primarilor. În acest dosar, nu el este ținta. Nu avea cum să plece pe abuz în serviciu”, a spus Băsescu.

În plus, fostul președinte a făcut precizări despre un posibil înlocuitor în Guvern pentru Sevil Shhaideh.

„Tudose va vrea să pună, măcar dacă nu omul lui, un om echilibrat pentru că toate se vor sparge până la urmă în capul lui Tudose. După părerea mea, pe acuzația de abuz în servicu, nu Dragnea este ținta, ci eliminarea doamnei Shhaideh din Guvern”.

Întrebat cine câștigă din această mișcare, Băsescu a explicat că astfel „se va face o echilibrare. Nu mai este tașca cu bani la dispoziția lui Dragnea. Pentru că Shhaideh este omul lui de încredere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.