Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, afirmă că a avut câștig de cauză în procesul intentat de fostul președinte Traian Băsescu, în care acesta solicita daune de 100.000 lei, ca prejudiciu de imagine pentru declarațiile ei.

Petre a jubilat la aflarea deciziei judecătorilor și nu s-a putut abține de la a mai trimite câteva săgeți otrăvite către fostul șef de stat. Tânăra îi recomandă lui Băsescu să renunțe la visul de a-și face vacanța pe banii ei și îi oferă și câteva alternative ieftine și în rezonanță cu vârsta sa.

„Regret enorm că l-am lăsat pe tataie Băsescu fără bani de vacanță. Poate, până la toamnă, poate preciza clar în ce fel i-am prejudiciat imaginea, pe care n-o are. Până atunci, recomand ceva fin, local și pentru vârsta lui, Băile Călimănești, iar martorilor, Onaca și Tomac, care mint de le sare partidul în aer, o detoxifiere urgentă de vară, că e urât cu burta peste pantaloni. Acuma nush ce să fac cu 100.000 RON. Îi aveam în geantă să-i dau omului”, l-a ironizat tânăra pe contul de pe o rețea de socializare.