Plini de încredere, de bani și de zel, pedeliștii și peneliștii din județul Suceava, aceiași care se perindă pe eșicherul politic național, aceiași care au format echipa de campanie a lui Traian Băsescu, continuă acum să lupte pentru aceleași principii promovate de președintele țării, continuate de Klaus Iohannis.

Mai multe semnale emise inclusiv de Băsescu au fost receptate deja de români, printre care acela că președintele în funcție, nu în funcțiune, al României va vota Klaus Iohannis. Zilele trecute îl ascultam pe Traian Băsescu cum se lăuda de-a dreptul cu faptul că votul lui pleacă spre Iohannis, fără însă prea multe motivații. Pe de o parte, nu ne-a surprins atitudinea lui Băsescu, deoarece dacă privim în timp, observăm faptul că aceiași oameni care erau în spatele președintelui în 2004 și 2009, sunt acum în spatele lui Iohannis. Deci cu cine ar putea vota Băsescu, dacă nu cu oamenii controlați și îndrumați chiar de el. Amintim aici de Gheorghe Flutur, Vasile Blaga, Monica Macovei, Elena Udrea, aceiași actori care au încercat acum să joace o piesă mult prea grea pentru publicul spectator.

Probabil Băsescu & CO au vrut să pună în scenă încă din primul tur al alegerilor prezidențiale piesa de teatru „lovitura de stat”, sau „cum să ne batem joc de români”, însă românii s-au deșteptat acum, iar cu o distribuție mai sus amintită, mult prea puțini au dorit să aleagă un astfel de show.

În ciuda faptului că toată șleahta lui Băsescu este extrem de vehementă în declarații, iar care mai de care se întrece în a prezenta proiecte pentru țara lucrului bine făcut, România suferă la mai toate capitolele distruse de guvernarea Boc-Udrea-Băsescu. Haideți să trecem în revistă doar câteva elemente din această Guvernare.

Aș vrea să ne aplecăm atenția asupra Elenei Udrea, care se tot apleacă la propriu în campaniile electorale, priviți dovada. Aceasta se laudă cu mii de proiecte, însă toate nefinalizate în județul Suceava. Parol, ar fi câteva. Sălile de sport din sate cu o populație dominantă de bătrâni, ca și cum acestora le-ar mai arde de fotbal. În acea perioadă, erau prea îngrijorați de faptul că Boc a tăiat pensiile și a mărit taxele, a scumpit alimentele și a distrus agricultura. Deci cine este Elena Udrea, cea care ne îndeamnă să votăm Klaus Iohannis?

Aceiași oameni din spatele lui Băsescu, care acum se îmbrățișează cu Iohannis, cum ar fi Gheorghe Flutur, care vorbea în campania din 2012 despre miliarde de euro aduse în Suceava, dar care nu se regăsesc nicăieri. Ne spunea Flutur despre faptul că a adus în cei patru ani de mandat câte 1 milion de euro pe zi. E de râs… Aeroport nu, centură nu, drum european nu, Cetatea de Scaun nu, parcuri nu… dar 1 milion de euro pe zi da. Oare unde sunt banii ăștia, în campania PDL pentru Klaus Iohannis?

Ar mai fi nume, situații și bătaie de joc, însă mâine vă prezentăm următoarele episoade ale minciunilor prezentate de oamenii care sunt de fapt în echipa lui Băsescu, nu doar a lui Klaus Iohannis, aceiași oameni care s-au înjurat în ultimii ani, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată. Se iubesc pe ei, sau între ei… Nu au înțeles însă că de fapt ar trebui să îi iubească pe români.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.