Miercuri, 19 februarie, ora 20:51,un tânăr din oraşul Gura Humorului, a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 faptul că pe strada Cetăţii din localitate are loc un scandal.

La faţa locului au fost identificaţi C. Ionuţ, de 26 ani şi V. Constantin, de 25 ani, ambii localnici, care au declarat că au fost loviţi de doi fraţi din oraş, pe nume C. Florin şi C. Adrian.
Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 19.02.2014, în jurul orei 20:45-21:00, C. Ionuţ şi V. Constantin se deplasau pe strada Cetăţii din oraşul Gura Humorului, iar la un moment dat au observat doi tineri pe care i-au recunoscut în persoana fraţilor C. Adrian, de 25 ani şi C. Florin, de 23 ani, ambii din localitate, care se loveau reciproc. În acel moment C. Florin l-a lovit pe C. Ionuţ cu pumnul şi i-a reproşat faptul că se uită la ei. Tot atunci, C. Adrian l-a lovit pe V. Constantin cu palma după ceafă. Ulterior, cele două părţi vătămate au reuşit să fugă din acel loc, iar cei doi agresori au plecat cu un autoturism condus de C. Florin.
În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, în intersecţia Bulevardului Bucovina cu strada Cetăţii, a fost identificat autoturismul aflat în staţionare, iar lângă acesta a fost identificat C. Florin, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cauza a fost discutată cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, stabilindu-se ca în cauză să se întocmească două dosare penale, respectiv: unul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi unul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând a fi soluţionate procedural, cu autorii în stare de libertate.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.