Poliția oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că la locuința unui tânăr de 22 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, au pătruns mai multe rude, care l-au agresat atât pe el, cât şi pe ceilalți membri de familie.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce victima se afla la domiciliu cu soţia sa, doi fraţi, cumnata sa și 3 nepoți, au fost agresaţi de unchii lor (cinci bărbaţi de 47 de ani, 42 de ani, 19 ani, 17 ani și de 16 ani), care au pătruns în cameră.

În urma agresiunii, reclamantul şi unul dintre fraţii săi minor, de 17 ani, au fost transportați la Spitalul municipal Rădăuți, pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor.

„În urma probatoriului administrat, s-a probat activitatea infracţională a agresorilor de 42 ani, 19 ani și 47 ani, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Față de cei trei s-a dispus începerea urmăririi penale, fiind reţinuți pentru 24 de ore și introduşi în arestul IPJ Suceava, urmând ca vineri să fie prezentați instanţei cu propunerea unor măsuri preventive.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.