Duminică, 13 octombrie, la orele 21.30,  polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7  Mălini au fost sesizaţi  prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că are loc o bătaie la Găinești.

S-a constatat că în jurul orelor 19.00, H. C. de 26 ani și G. G. de 25 ani, ambii din satul Găinești, com. Slatina, s-au deplasat la un bar din aceeași localitate, unde au consumat băuturi alcoolice. În timp ce se aflau la masă, în local a intrat I. C. de 26 ani din localitate, acesta având o discuție contradictorie cu H. C., după care au ieșit amândoi afară din local. Cei doi au continuat discuția contradictorie, iar la un moment dat, a venit și I. A. de 19 ani din aceeași localitate, care împreună cu fratele său I. C., au început să îl lovească pe H. C.. În altercație a intervenit și G. G. care a fost lovit superficial, fără a necesita îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de „lovirea sau alte violenţe” care va fi soluţionat de P.P. Slatina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.