Duminică, 23 februarie, în jurul orei 02.42, prin ,,S.N.U.A.U. 112’’, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că la o discotecă din comuna Preuteşti a avut loc un scandal.

Poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti deplasaţi la faţa locului au identificat un tânăr de 20 ani, din municipiul Fălticeni, care a declarat faptul că a fost lovit de un tânăr de 23 ani, din comuna Preuteşti. Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, agresorul a lovit victima cu pumnul, în timp ce se afla în incinta discotecii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

În timpul cercetărilor, în faţa discotecii, poliţiştii au identificat un tânăr de 28 ani, din comuna Preuteşti, care nu a fost implicat în altercaţie, iar la controlul corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuţit cu lama de 34 cm lungime.

“Faţă de acesta s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de portul fără drept de obiecte periculoase (cuţit) în locurile special amenajate şi autorizate pentru distracţii”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.