Un tânăr sucevean a fost bătut într-un bar din zona Areni, iar după altercație a observat că îi lipsește telefonul a cărui valoare este de 80 de lei.

Sâmbătă, 16 noiembri, la ora 18.40, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de M.Florin, de 21 ani, din localitate, despre faptul că în ziua respectivă, în timp ce se afla într-un bar din zona Areni, a fost agresat de un tânăr necunoscut, iar în timpul altercaţiei i-a căzut din buzunar telefonul mobil, pe care ulterior nu l-a mai găsit.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 14.00, persoana vătămată a mers împreună cu mai mulţi prieteni, într-un bar din zona Areni, unde au consumat băuturi alcoolice.

În jurul orelor 18.00, M.Florin, a mers la toaletă, iar când a ieşit, fără motiv, un tânăr necunoscut, l-a lovit cu pumnul, astfel că, încercând să aplaneze conflictul, victima a ieşit din locaţie cu unul din prietenii săi, însă autorul a ieşit după el, unde au avut o altercaţie verbală, până la sosirea unui echipaj al unei firme de pază. Ulterior M.Florin a constatat că în timpul altercaţiei i-a căzut din buzunar telefonul mobil, care nu a mai fost găsit la faţa locului. Valoarea prejudiciului este de circa 80 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt calificat, urmând să se dispună procedural

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.