Pe 16 august, ora 00.14, poliţia municipiului Câmpulung moldovenesc a fost sesizată despre un scandal care a avut loc în incinta unui bar din oraș.

La faţa locului a fost identificat un bărbat de 38 ani, localnic, care, în calitate de soţ al administratorei barului în cauză, a arătat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un grup de bărbaţi ce se aflau în calitate de clienţi în local, s-a manifestat agresiv fizic şi verbal faţă de el şi de soţia sa, în momentul în care le-a solicitat să părăsească localul.
În altercaţie a intervenit şi un alt bărbat de 37 ani, din localitate, client al barului, care a fost agresat fizic de grupul de bărbaţi care se manifestau agresiv.
Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi, bănuite de comiterea faptei fiind mai multe persoane cu trecut infracţional în sfera faptelor cu violenţă.
După efectuarea de cercetări şi administrarea de material probator, poliţiştii i-au identificat pe toţi cei implicaţi în altercaţie.
La data de 24.08.2015, în urma probatoriului administrat şi sub coordonarea procurorului s-a procedat la reţinerea pentru 24 ore, a patru persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani pentru săvârşirea infacţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice , lovire şi alte violenţe şi distrugere.
Cei patru au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri de măsuri preventive.

”Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate. Conducerea IPJ Suceava îi avertizează încă o dată pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.