Poliția municipiului Suceava a fost sesizată ieri, 30 mai 2016, la ora 8:15, de producerea unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Suceava, Ionuț Epureanu, echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, din primele verificări, a constatat următoarele: Hlaghe Marius de 39 ani din municipiul Suceava, a condus autoutilitara marca VW Crafter, pe strada Calea Unirii, având direcţia de deplasare Bazar spre Dedeman. Ajungând la trecerea de pietoni din dreptul SC Ambro SA, nu a acordat prioritate de trecere şi l-a acroşat pe Roşu Ionel de 77 de ani din municipiul Suceava, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcaj pietonal.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 77 de ani, care a fost transportat  la Spitalul Judeţean Suceava, cu ambulanţa, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit următorul diagnostic: „Policontuzionat prin accident rutier”, necesitând pentru vindecare 40-50 zile de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Suceava continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii „Vătămare din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.