Miercuri, 30 octombrie, la ora 17.53, Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați de un bărbat prin SNUAU112 cu privire la faptul că, în comuna Putna, un bărbat este căzut în stradă și nu poate să respire.

Cu ocazia intervenției la fața locului pentru verificarea sesizării, s-a stabilit faptul că orele 17.40, apelantul, în timp ce se deplasa pe Drumul Comunal Vețău din comuna Putna, a observat că pe marginea drumului se afla căzut, în stare de inconștiență, o persoană de sex bărbătesc, acesta din urmă fiind identificat ulterior ca fiind C. P. de 72 ani din comuna Popești, sat Obrijeni, județul Iași.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD precum și un echipaj de ambulanță, constatându-se faptul că victima era decedată. Au fost efectuate manevre de resuscitare însă victima nu a mai putut fi salvată.

Cadavrul persoanei vătămate a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, urmând să se efectueze necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Referitor la victima decedată, în urma investigațiilor efectuate s-a stabilită că locuia pe raza localității Putna, nu are rude pe raza comunei, nu avea o locuință stabile și consuma în exces băuturi alcoolice.

Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că nu prezenta niciun fel de leziuni de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la faptul că susnumitul a fi fost victima unui accident rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.