Luni, 24 august, la orele 12:42, lucrătorii de poliţie din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au fost sesizați prin  S.N.U.A.U. 112 de către lucrătorii SAJ Fălticeni, solicitând poliția privind o persoană căzută în fântână.

P.N., de 80 ani, domiciliază în mun. București, iar în urmă cu câteva zile a venit în com. Horodniceni, satul Botești, unde deține o locuință. Din discuțiile purtate cu numita P.S., cumnata susnumitului, a rezultat faptul că în data de 24.08.2020, în jurul orelor 11:30, s-a deplasat la locuința acestuia, chemată fiind de o rudă, care i-a adus la cunoștință că nu îl găsește pe P.N. nici în curte, nici în imobilul de locuit.

Femeia a început căutările în preajma locuinței, găsindu-l pe acesta într-un beci situat sub garaj, căzut cu capul în interiorul unui puț amenajat pentru alimentarea cu apă și cu picioarele în sus, aceasta precizând faptul că e posibil ca acesta să se fi dezechilibrat, din cauza vârstei înaintate, căzând astfel în apă și înecându-se.

La fața locului a sosit un echipaj SAJ care a constatat decesul numitului P.N..

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Mun. Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „uciderea din culpă”, ce va fi soluționat procedural de către lucrătorii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Horodniceni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.