Miercuri, 13 mai, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 de către Z.V. din mun. Rădăuți, cu privire la faptul că, tatăl său, G.Vasile, de 89 ani, din com. Grănicești, a fost găsit căzut în curtea locuinței, prezentând leziuni la nivelul capului.

Din verificări s-a stabilit că G.V. locuiește singur, fapt pentru care este îngrijit de către fiul său, D. A., care locuiește în apropiere.
În dimineața zilei de 13.05.2020, în jurul orei 06.50, D.A. a mers la locuința tatălui său, ocazie cu care l-a găsit pe acesta căzut în curte și prezentând leziuni la nivelul feței și capului.
În prima fază l-a ridicat și l-a așezat în patul din dormitorul casei și în scurt timp observând că leziunile sunt destul de grave, a anunțat-o pe sora sa, Z. V., care a venit la locuința tatălui și a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 organele de poliție.
Victima a fost preluată de către un echipaj al ambulanței și transportă la Spitalul Municipal Rădăuți cu un diagnostic preliminar de:,,TCC și echimoză la nivelul antebrațului stg.și umăr stg.”.
În cauză a fost dispusă efectuarea unei constatări medico – legale pentru a se stabili cu exactitate natura leziunilor.
Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului în curtea imobilului pe beton au fost descoperite mai multe urme de sânge, precum și pe pălăria și cârja victimei.
Bunurile din interior nu prezintă urme de răvășire, iar familia nu reclamă furtul vreunui bun.
S-a procedat și la vizionarea camerelor de supraveghere din zona locuinței lui G. V., nefiind observate persoane care să pătrundă în noaptea de 12/13.05.2020 în curtea victimei.
Din primele cercetări se conturează ipoteza unei autoaccidentări.
Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.