Marți, 7 aprilie, la ora 17:54, echipajul unei ambulanțe din cadrul Spitalului Orașului Gura Humorului, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că într-o locuință aflată în proximitatea Primăriei Frasin a fost găsită decedată o persoană de sex masculin.

 La fața locului a fost identificat cadavrul lui H.  Dragoș, de 86 ani, localnic, la capătul scărilor care permit accesul în beciul locuinței, iar în urma examinării s-a stabilit că prezenta excoriații la nivelul genunchiului stâng, fără alte urme de violență.

Acesta locuia singur și era cunoscut și luat în evidență cu boli cardiovasculare.

H. Dragoș a fost văzut ultima dată la data de 04.04.2020, de N. Vlad, din localitate, care îi aducea frecvent meniul zilei, din grija copiilor defunctului, prezentând o stare bună de sănătate. Luni, 6 aprilie, N. Vlad s-a prezentat cu pachetul de mâncare și pentru că H. Dragoș nu a răspuns solicitărilor de a-și ridica mâncarea, i-a lăsat meniul în holul casei. În cursul după-amiezii de 07 aprilie N. Vlad a observat că pachetul de mâncare din ziua precedentă se afla intact și în același loc în care l-a lăsat, motiv pentru care a alertat vecinii care au apelat SNUAU 112 și au semnalat posibilul deces al bărbatului de 86 de ani.

A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.