Un bătrân, de 50 de ani, din orașul Salcea, a fost înșelat prin aceeași metodă a ”accidentului” unei rude.

La 12 ianuarie 2013, ora 12.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de către R. Ilie, de 50 ani, din orașul Salcea, cu privire la faptul că în aceeași zi, a fost înșelat de către o persoană necunoscută, care l-a contactat telefonic și dându-se drept ginerele său și invocând faptul că ar fi accidentat o persoană și are nevoie de bani, l-a determinat să trimită pe numele unei persoane ce i-a fost indicată, suma de 8.000 lei.

Din verificări a reieșit faptul că în data de 12 ianuarie, în jurul orei 08.00, R. Ilie a fost contactat pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat a fi ginerele său. Acesta i-a spus că a avut un accident și se află internat în spital la secția chirurgie și că a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, după care i-a spus că i-l dă la telefon pe un domn avocat. Acesta i-a comunicat că trebuie să trimită suma de 8.000 lei, pentru ca familia femeii accidentate pe trecerea de pietoni să nu depună plângere.

Persoana vătămată s-a deplasat la o agenţie bancară din Suceava unde a depus suma de 8.000 lei pe un nume indicat. Ulterior, mergând la domiciliul ginerelui său, a constatat că acesta nu a fost implicat în nici un accident şi se afla acasă, dormind. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.