Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată ieri, 15 iunie, de un bătrân de 78 ani, din municipiul Vatra Dornei, despre faptul că în jurul orei 00.30, persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinței sale şi i-au sustras suma de 790 lei și un telefon mobil.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că la data de 14 iunie, partea vătămată s-a deplasat la o unitate bancară din municipiul Vatra Dornei, de unde a scos suma de 1.600 lei, din care a cheltuit 810 lei.

La data de 15 iunie, în timp ce dormea, s-a trezit de zgomote care veneau din holul locuinței, iar după ce a aprins lumina s-a deplasat la ușa de la intrare în locuință, constatând că aceasta nu a fost asigurată pe timpul nopții. De pe masa din dormitor îi lipsea suma de 790 lei și telefonul mobil. Din locuința părții vătămate nu au mai fost sustrase alte bunuri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor cu privire la modul de asigurare al uşilor ce permit accesul în locuinţă, măsurile minime de prevenţie precum închiderea şi asigurarea uşilor cu elemente de siguranţă putând preveni săvârşirea unor infracţiuni de furt.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.