Un tânăr de 19 ani din orașul Vicovu de Sus a pătruns în locuința unei bătrâne de 85 ani și a încercat să o violeze!

La nivelul Poliției Orașului Vicovu de Sus a fost constituită o echipă operativă, care a identificat victima la locuința sa, situată în satul Nisipitu. Aceasta a declarat faptul că în seara zilei de 15 iulie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în locuința sa, un băiat de 19 ani a pătruns în interior, unde prin întrebuințarea de acte de violență a încercat să o imobilizeze, să o dezbrace și să întrețină relații sexuale cu ea. Însă, victima a reușit să fugă din locuinţă.

Partea vătămată a fost prezentată Laboratorului de Medicină Legală Rădăuți, iar în urma examinării, medicul legist a stabilit că leziunile necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale, loviturile nu sunt specifice agresiunii sexuale, nefiind exclusă producerea lor în condițiile unei tentative de agresiune sexuală.

În urma măsurilor operative întreprinse, poliţiştii au reușit să-l identifice pe făptuitor, care a fost condus la sediul Postului de Poliție Ulma, iar în baza probatoriului administrat, s-a dispus începerea urmăririi penală față de acesta, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de viol, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.

Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă și introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.