Agenţii Postului de poliţie Mălini au fost sesizaţi marți, 21 octombrie, la ora 11.00, despre faptul că o femeie de 77 ani, din localitate, a fost victima unei infracțiuni de viol.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 21 octombrie, în jurul orei 02.00, în timp ce victima se afla la domiciliul său, unde locuieşte singură, o persoană de sex masculin a forţat uşa de la intrare și prin ameninţări şi acte de violenţă a forţat-o să întreţină raporturi sexuale.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare desfăşurate de polițiști, a fost identificat autorul faptei ca fiind un localnic de 35 de ani, care a recunoscut fapta, motivând că a comis-o pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „viol” şi „violare de domiciliu”, urmând ca la 22 octombrie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.