În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii judiciarişti şi cei din cadrul Postului de poliţie Râşca au obţinut date şi informaţii privind depozitarea unei cantităţi însemnate de ţigarete de contrabandă, într-o anexă a unei locuinţe din comuna Râşca.

La 16 octombrie, în urma cercetărilor efectuate de Poliţia municipiului Fălticeni și a autorizației de percheziție emise de Judecătoria Fălticeni, polițiștii au efectuat o percheziţie la locuinţa unei femei de 78 de ani, din comuna Râşca, cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă. Cu acest prilej, au fost identificate mai multe baxuri învelite în folie neagră în care se aflau 150.000 ţigarete, având banderolă fiscală extracomunitară.

Cu privire la cantitatea de ţigarete identificată la domiciliul său, proprietara a declarat că acestea i-au fost aduse soţului ei, în prezent decedat, cu circa o lună de zile în urmă, de către o persoană necunoscută. Bătrâna nu a putut da detalii cu privire la împrejurările în care soţul ei a primit ţigările.

Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de 67.500, a fost ridicată în vederea cercetărilor, cauza urmând să fie soluţionată procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.