Poliţiştii Postului de poliţie Fântânele au fost sesizaţi joi, 17 iulie, despre faptul că două persoane au intrat în locuinţa unei femei de 78 ani și i-au sustras o sumă de bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în cursul zilei, la domiciliul femeii s-au prezentat două persoane pentru a achiziționa bilete de călătorie, ocazie cu care partea vătămată a negociat preţul, iar una dintre persoane i-a oferit o bancnotă de 200 lei, spunând că nu au bani mărunţi.

Victima s-a deplasat în locuință, a scos din dulap punga unde păstra suma de 2.200 euro şi 5 mii de lei, din care a luat suma de bani ce trebuia dată rest și a lăsat punga cu restul sumei pe un scaun în cameră, după care a ieşit afară. Astfel, în timp ce partea vătămată înmâna restul, una dintre persoane s-a deplasat în locuinţă şi a luat punga cu bani, după care ambele persoane au plecat cu un autoturism parcat la poarta locuinței.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.