Postul de poliție Udești a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112, joi, 15 septembrie 2016, la ora 13:30, de o localnică de 81 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă o sumă de bani.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla la domiciliu, partea vătămată a fost abordată de doi bărbați necunoscuți, care i-au adus la cunoștință faptul că, a câştigat un premiu, însă, întrucât au doar bancnote de 200 lei, i-au cerut restul de 160 lei.

Astfel, profitând de naivitatea și de neatenția victimei chemată la poartă să semneze documentele de primire a premiului, unul dintre bărbați a pătruns în interiorul locuinței și a sustras suma de 900 lei, după care, cei doi au plecat cu un autoturism.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.