O femeie de 65 ani, din comuna Bosanci, a sesizat poliţia sâmbătă, 28 iunie, despre faptul că în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe imaşul din faţa locuinţei, a fost lovită şi ameninţată de vecinul său, un bărbat în vârstă de 38 ani, din localitate.

Patrula din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti deplasată la faţa locului a constatat faptul că în jurul orei 16.45, între soţul victimei şi autorul infracţiunii, a izbucnit un scandal spontan pentru faptul că primul a trecut cu atelajul hipo încărcat cu fân peste iarba cosită şi împrăştiată pe imaşul din faţa casei celui din urmă.

Pentru faptul că bărbatul de 38 de ani nu a reuşit să discute problema cu soţul victimei, care plecase între timp cu faietonul după o altă încărcătură cu fân, acesta s-a deplasat pe imaşul din faţa locuinţei lui şi fără niciun motiv, a lovit-o pe vecina sa.

S-a solicitat intervenţia ambulanţei, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victima a fost examinată medical şi transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de autor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.