Luni, 22 septembrie, la ora 04.30, o patrulă din cadrul Poliției Comunale Șcheia a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe raza satului Șcheia, pe DC 74, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, unul dintre conducătorii auto fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat pe DC 74, în vecinătatea unei staţii peco din localitatea Șcheia, un tânăr de 23 ani, din municipiul Suceava, conducătorul unui autoturism taxi și un bărbat de 35 de ani, din comuna Brodina, conducătorul unui autotren ce tracta o semiremorcă.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul, tânărul de 23 de ani nu a păstrat o distanță laterală corespunzătoare față de autovehiculele care circulau din sens opus și într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune laterală cu autotrenul.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 35 de ani și de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 23 de ani, după care la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.