O băutură energizantă extrem de cunoscută trebuie scoasă, de urgenţă, de la raft. Inspectorii ANSVSA au emis o alertă cu privire la sucul care conţine oxid de etilenă, o substanţă periculoasă pentru organism.

Este vorba despre 200.000 de doze cu băutură energizantă Hell Energy care trebuie să fie retrase imediat. Chiar producătorii sunt cei care au descoperit prezenţa oxidului de etilenă în aditivul utilizat. O substanţă folosită, de regulă, pe post de pesticid sau dezinfectant.

Inspectorii ANSVSA au emis şase alerte pentru acest produs şi au anunţat cinci lanţuri de supermarketuri cu magazine în toată ţara că trebuie urgent retras de la raft.

Cei care au apucat deja să cumpere sucul sunt sfătuiţi să nu îl consume, să îl arunce sau să îl returneze în magazinul de unde l-au cumpărat până pe 27 septembrie. Dacă aveţi şi bonul, puteţi să primiţi banii înapoi. Nu e prima dată când ANSVSA retrage de la raft produse cu astfel de probleme. Inclusiv 20 de sortimente de îngheţată au fost scoase din magazine tot din cauza prezenţei oxidului de etilenă, relatează observatornews.ro.

4 Responses

 1. Paula

  Se spune că niciodată nu e prea târziu dar ce ați păzit până acum de nu l-ați testat cum se poate pune în vânzare un astfel de produs

  Răspunde
 2. Irina

  Și cei care l-au băut deja , ce sunt sfătuiți sa facă???
  Spalaturi stomacale ???
  Incompetenților 😡😡😡

  Răspunde
 3. Ioanițoaia

  O sa achizitionez un vap sa spăl pe interior pe toti conumatorii de hell, sau sq fac programări la gastro! 😁

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.