Duminică, 22 decembrie, la ora 10.15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, fiind în timpul serviciului de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier, pe DN 17, Suceava-Stroieşti-Ilişeşti, a oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Suceava.

 Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal.

Tot duminică, la ora 22.23, pe DJ 176, din comuna Frumosu, un bărbat, de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat frontal în parapetul unui pod, acesta fiind identificat de polițiști în timp ce încerca să scoată plăcuţele de înmatriculare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică în valoare de 0,93 mg/l, şi, la spital, i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.