Sâmbătă, 7 februarie, 11.35, Postul de poliţie Vulturești a fost sesizat, despre faptul că pe drumul comunal din zona centrală a satului Hreațca, comuna Vulturești, un autoturism a lovit un podeț, iar conducătorul auto a plecat de la locul accidentului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 07.02.2015, în jurul orei 11.00, un localnic de 52 ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul direcţiei de mers, izbindu-se frontal într-un cap de pod, după care, a plecat cu autoturismul la domiciliul său.

Cel în cauză a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti, însă cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul posedă permis de conducere pentru o altă categorie decât cea pentru autoturismul condus.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui autovehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul” și ,,conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, au precizat polițiștii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.